Π. Μπουγιούρης: ”Την Α. Οικονομάκου την αγαπάω πάρα πολύ”!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει για την απόφασή του να αποχωρήσει από την επιτυχημένη σειρά ”Τα μυστικά της Εδέμ”. ”Θα έλεγα ότι ήταν από τις πιο συνειδητές επιλογές μου. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού με την παραγωγή. Ήταν σίγουρα μια επιτακτική απόφαση. Καμιά φορά η επιτυχία είναι σαν τον ήλιο. Αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω, καίγεσαι άσχημα”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Ποιες είναι οι σχέσεις του με την Έλενα Ακρίτα; ”Εξακολουθώ να διατηρώ τα συναισθήματα που είχα για την Έλενα. Τη θαυμάζω για την οξυδέρκειά της και το ταλέντο της. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα εσωστρεφής και όχι κοινωνικός. Και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαμε κοινωνικές συναναστροφές”, απαντά.

Το καλοκαίρι του καταλόγισαν πάρα πολλές σχέσεις. Πώς το σχολιάζει; ”Το φετινό καλοκαίρι ήθελα να χαλαρώσω με φίλους, και πολλές φορές φωτογράφοι μπήκαν στην παρέα και τράβηξαν φωτογραφίες. Κάθε κοπέλα που ήταν στην παρέα αποτελούσε το νέο μου δεσμό, τη νέα μου συνοδό! Τους ευχαριστώ που διογκώνουν την εικόνα του γόη και του sex symbol!”.

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για εκείνον και την Αθηνά Οικονομάκου λέει: ”Σε σχέση με την Αθηνά, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Το τι έχει συμβεί ή τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή θα το μάθετε σε λίγο καιρό. Την Αθηνά την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι πολύ γοητευτική, πολύ όμορφη και εξαιρετική συνάδελφος”.

Read More

And More