Ν. Μπουλέ: ”Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη”!

Η Νάντια Μπουλέ απαντά σε όσους συγκρίνουν το Top Chef με το Master Chef της Ευγενίας Μανωλίδου, αλλά και την ίδια με την παρουσιάστρια. ”Οι δύο εκπομπές δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχουν κοινό τους αντικείμενο τη μαγειρική. Η πρώτη διαφορά είναι πως το Top Chef είναι εβδομαδιαία εκπομπή ενώ η άλλη καθημερινή. Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση με την κυρία Μανωλίδου φαντάζομαι πως γίνεται λόγω του κοινού θέματος των εκπομπών μας. Κατά τα άλλα, η τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα είναι τελείως διαφορετική”, δηλώνει η Νάντια στο περιοδικό People.

Πώς αισθάνεται που θα έχει απέναντί της την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου; ”Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν με αγγίζει. Δεν νομίζω πως φέτος η χρονιά έχει κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι ανταγωνιστικό. Όλα είναι δυνατά προγράμματα. Άρα, όποιο και να έπαιζε απέναντί μας θα ήταν δύσκολο. Σε προσωπικό επίπεδο, στην αρχή, όταν το άκουσα, ήρθα σε αμηχανία αλλά αυτό είναι κάτι που και από τις δύο πλευρές τελειώνει εκεί. Μένω σε αυτό που πρέπει να κάνω. Προσπαθώ να μην μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες προσωπικής εμπλοκής. Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη. Πρόκειται για δουλειά και, εφόσον είναι επαγγελματικό θέμα, μένει εκεί. Δεν βάζω τη δουλειά μέσα στα προσωπικά μου. Και για μένα μου είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό”, απαντά με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γρηγόρη λέει: ”Αυτή τη περίοδο δεν θα ήθελα να σου πω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο το παρόν. Με αγχώνει πάρα πολύ να κάνω σχέδια για το μέλλον. Τα όνειρα του μέλλοντος πρέπει να πατήσουν στο παρόν. Γι’αυτό με ενδιαφέρει να είναι καλό το παρόν που ζω”.

Παραδέχεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να αποκτήσει παιδί. Όσον αφορά τον γάμο υπογραμμίζει: ”Θα παντρευόμουν μόνο για να κάνω παιδί. Δεν έχει νόημα να παντρευτείς με κάποιον αν δεν θέλεις να κάνεις οικογένεια”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Δες το βίντεο:

Read More

And More