Νάντια Μπουλέ: Φεύγει για την Αμερική! Πώς την αποχαιρέτησε η κολλητή της;

Η ενασχόληση της Νάντιας Μπουλέ με το τραγούδι έφερε στην ζωή της σταδιακά την υποκριτική μέσα από την ενασχόληση με το είδος του μιούζικαλ και όχι μόνο. Θέλοντας να εξελίξει την καριέρα της στην υποκριτική η Νάντια Μπουλέ ετοίμασε τις βαλίτσες της και φεύγει για τις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, η παρουσιάστρια θα παρακολουθήσει εκεί σεμινάρια υποκριτικής και μιούζικαλ επιστρέφοντας σε λίγο καιρό στην Ελλάδα έτοιμη να συζητήσει επαγγελματικές προτάσεις για τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα. Η Νάντια Μπουλέ σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού έχει δεχθεί ήδη πρόταση να είναι στο “Nine” του Γιάννη Κακλέα για το Pantheon Theatre αλλά και για το “Sweet Charity” στο θέατρο Badminton.

Το ταξίδι της ωστόσο στην Αμερική θα διαρκέσει αρκετό καιρό και η Νάντια Μπουλέ θα λείψει στα αγαπημένα της πρόσωπα όπως στην κολλητή της φίλη, ηθοποιό, Μαρία Κωνσταντάκη. Η τελευταία αποχαιρέτισε την φίλη της με μία φωτογραφία τους που μοιράστηκε μέσω Instagram κι ένα τρυφερό μήνυμα υποστήριξης που αποδεικνύει ότι η γυναικεία φιλία είναι δυνατή και στην showbiz.

Το κοριτσι μου φευγει ταξιδι .. Κι οταν γυρισει το αστεράκι του θα ειναι ακομα πιο λαμπερό ..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mimilody στις

Read More

And More