Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε πολιτιστική εκδήλωση!

Από το 2009, από όταν δηλαδή έληξε η θητεία του Κώστα Καραμανλή ως πρωθυπουργός της Ελλάδος, η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη σπάνια δίνει το “παρών” σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η ίδια εργάζεται πλέον ως Γενική Χειρουργός και Χειρουργός Μαστού και προτιμά να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης έκανε μια εξαίρεση για να βρεθεί στον Ιερό Λόφο της Πνύκας και να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους θερινούς αγώνες Special Olympics. Η Φλόγα θα ταξιδέχει ως το Los Angeles όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο.

Εκεί απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να παρακολουθεί την εντυπωσιακή τελετή και την Πρωθιέρεια Ηλιάνα Συμεωνίδου, αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics να πραγματοποιεί την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας με κάτοπτρο πλαισιωμένη από τις χορεύτριες της σχολής χορού “Φωκάς Ευαγγελινός”.

Παρόντες στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αλλά και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.


Έλενα Κουντουρά


Προκόπης Παυλόπουλος

Read More

And More