Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2010 | 07:13

Α. Νέγκα για παίκτες του Just: ''Αν δεν θέλουν να παίξουν, ας κάτσουν σπιτάκι''!

Α. Νέγκα για παίκτες του Just: ''Αν δεν θέλουν να παίξουν, ας κάτσουν σπιτάκι''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει για το αν κατά τη γνώμη της σε ένα παιχνίδι όπως το Just the two of us, μετράε περισσότερο η εμφάνιση ή η φωνή. ''Όλο το πακέτο. Αναρωτιέμαι γιατί αυτό θεωρείται χαμηλό. Αν μετρούσε μόνο η φωνή, η Madonna δεν θα είχε κάνει καριέρα'', δηλώνει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Απαντάει επίσης και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Παναγιώτη Βλοντάκη όταν τον αποκάλεσε φωτογενή πολίστα: ''Ένα κοπλιμέντο συμμαζεμένο έκανα. Πού να φανταστώ πως θα τον ενοχλούσε τόσο; Νομίζω ότι δεν κατάλαβε τις προθέσεις μου. Ελπίζω να κάνω λάθος και ο Αντώνης να είναι ΟΚ με όλο αυτό που έγινε, γιατί τον συμπαθώ''.

Η κριτής έχει δηλώσει πως θα βάζει καλό βαθμό σε όσους αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ. Εξηγεί το γιατί: ''Υπάρχουν και αλάνθαστες ερμηνείες όμως οι άνθρωποι ήρθαν να προσπαθήσουν. Δεν θα τους πετσοκόψω για λαθάκια, δεν είμαστε σε ωδείο. Αν διαγωνιστούν με χιούμορ, αξίζουν άριστα. Θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν πολύ σοβαρά τη βαθμολογία, να βαζουν τα κλάμματα σαν κακομαθημένα παιδάκια που όταν χάνουν μυξοκλαίνε και φωνάζουν τη μαμά τους. Μερικοί δίνουν μόνοι τους υπερβολική βαρύτητα που δεν αρμόζει. Κανενός η καταξιωμένη καριέρα δεν θα υποφέρει αν μια Κυριακή φαλτσάρει λιγάκι. Αν μάθω πως κάποιος βάζει τα κλάμματα γιατί αδικήθηκε από εδώ και πέρα θα βάζω τρία. Είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά που βλέπουν'', λέει.

Και συνεχίζει: ''Αν δεν θέλουν να παίξουν, ας κάτσουν σπιτάκι. Αυτά περί φιλανθρωπικού σκοπού είναι καλά αλλά και οι κριτές για τον ίδιο λόγο είμαστε εκεί. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Η κρίση είναι πάντα ανώριμο και άδικο πράγμα, όμως παίζουμε. Μακάρι να είμαστε άδικοι κριτές, να πάρει ο κόσμος τηλέφωνο να σώσει τους αδικημένους, να μαζέψουμε περισσότερα χρήματα για τους Έλληνες αθλητές των Special Olympics. Ντροπή να διαμαρτύρονται τόσο! Δεν το κάνουν βέβαια όλοι''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10