Νένα Μεντή: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφο της ζωής της! Φωτογραφίες

Τριαντά επτά χρόνια μετρά η σχέση μεταξύ της Νένας Μεντή και του συναδέλφου της Σταύρου Μερμήγκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη την Μαρία, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει η ηθοποιός -που είχε κάνει έναν γάμο σε νεαρή ηλικία, έχασε ωστόσο μετά από 9 χρόνια τον σύζυγό της- η ίδια ήταν κατά του γάμου και διαπίστωσε ότι και ο σύντροφός της μοιραζόταν τις ίδιες ιδέες.

Το ζευγάρι ζει μια πολύ διακριτική αλλά και αντισυμβατική ζωή, αφού ζουν σε διαφορετικά σπίτια τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να έχουν μια συντροφική σχέση ζωής. Το TLIFE εντόπισε το ζευγάρι σε μια σπάνια βραδινή του έξοδο. Η Νένα Μεντή και ο Σταύρος Μερμήγκης βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βασιλιάς Ληρ” με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη.


Υρώ Μανέ – Νένα Μεντή – Δημήτρης Φραγκιόγλου – Σταύρος Μερμήγκης

Το ζευγάρι με την Υρώ Μανέ

Την ίδια παράσταση παρακολούθησε και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με την κολλητή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της ηθοποιού και παρουσιάστριας στο θέατρο Πειραιώς 260.

Read More

And More