Ντ. Παπαδημητρίου! Τι κάνει για να διατηρεί τη σιλουέττα της σε άψογη φόρμα

H Nτορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στη Μεσημεριανή Μελέτη και μίλησε για τα μυστικά που την βοηθούνν διατηρείται σε φόρμα.

Όπως λοιπόν ανέφερε στην εκπομπή είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με δίαιτες και το θέμα του βάρους την απασχολούσε για καιρό όσο έκανε πρωταθλητισμό στο στίβο. Όλα όμως άλλαξαν από την ημέρα που έμεινε έγκυος και μετά. Τρώω τα πάντα αλλά μικρές ποσότητες και μέσα στην ημέρα τρώω συχνά εξηγεί…

Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με δίαιτες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έτρωγα πολύ λίγο και πάχαινα. Ήταν πολύ δύσκολο να αδυνατίσω. Από τις εγκυμοσύνες και μετά, κάτι έγινε και άλλαξε ο μεταβολισμός μου αναφέρει η μορφη νικήτρια του Dancing.

Έκανα πολυ σκληρές δίαιτες όσο έκανα ρυθμική γυμναστική γιατί εκεί το άγχος του βάρους ήταν μεγάλο. Όταν σταμάτησα όμως τον πρωταθλητισμό, σταμάτησα και τις δίαιτες. Ακόμα και μετά τις εγκυμοσύνες που πήρα 22 κιλά στην κάθε μια, με την μέθοδο λίγο απ’ όλα, έχασα εύκολα τα κιλά, χωρίς άγχος και χωρίς δυσκολία. δήλωνε παλιότερα σε συνέντευξή της στο TLIFE. Εκεί μας έδωσε και το καθημερινό της μενού, αλλά και μικρά μυστικά για τέλειο σώμα.

ΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗ FITNESS ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TLIFE ΕΔΩ

Read More

And More