Και δεύτερη Ελληνίδα στην ταινία του James Bond!

Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου μια ακόμη ελληνίδα θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του James Bond! Το όνομά της είναι Λένα Καλουτσάκη και θα ταξιδέψει επίσης στο Χίλιγουντ για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του James Bond με τίτλο “Skyfall”. Η πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου.

Πριν λίγες μέρες η ίδια βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας στην Κωνσταντινούπολη όπου υποδύεται μια τουρίστρια. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για την εμπειρία της.

“Έζησα μια μοναδική εμπειρία”, είπε και συνέχισε: “Υπήρχε φοβερή οργάνωση στα γυρίσματα… Δεν μπορούσε να περάσει όποιος να ‘ναι στο χώρο όπου γυρίζονταν κομμάτια της ταινίας. Ο καθένας που συμμετείχε είχε ειδικό πράσινο καρτελάκι στο χέρι. Η αντιμετώπιση του συνεργείου απέναντι σε όλους μας ήταν ίση. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν το πρωί και διαρκούσαν μέχρι το βράδυ, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση που υπήρχε δεν ήταν εξαντλητικά. Η ταινία είχε δύο σκηνοθέτες, ενώ υπήρχαν τρεις κασκαντέρ μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ολοι λειτουργούσαν σαν να ήταν σε πάρτι. Ζούσαν στο έπακρο την κάθε στιγμή”.

Δες παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας

Read More

And More