Ηλ. Ψινάκης: Έκανε τον Jeremy Irons πρεσβευτή του «Για ένα πιάτο φαΐ»

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε τον Jeremy Irons στην πρεμιέρα της ταινίας του, “ Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του κινγματογραφικού φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας”!

/

Ο δαιμόνιος μάνατζερ έχοντας γνωρίσει παλαιότερα το διάσημο ηθοποιό μέσω του Valentino βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγο μαζί του.

Ο Ηλίας μίλησε στον ηθοποιό, ο οποίος είχε εκφραστεί με θετικά λόγια για τη χώρα μας, για την εκστρατεία “Για ένα πιάτο φαΐ “ που έχει αναλάβει στο δήμο της ΑΘήνας! Στόχος της εκστρατείας είναι η συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να προσφέρεται καθημερινά δωρεάν φαγητό σε όσους δεν έχουν ούτε τα προς το ζην και οι οποίοι καθημερινά αυξάνονται. Ο Ιrons άκουσ ετον δημοτικό σύμβουλο με προσοχή και προθυμοποιήθηκε να προσφέρει την βοήθειά του.

/

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Bille August ευαισθητοποιήθηκε κι εκείνος και θέλησε να γίνει κι αυτός πρευσνευτής της εκστρατείας! Ο Ηλίας Ψινάκης του έγραψε στη συνέχεια στο twitter του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Jeremy Irons και στον Bille August για την ευαισθητοποίηση και την βοήθεια τους στην εκστρατεία “Για ένα πιάτο φαΐ”».

/
Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Bille August, ο Χριστόφορος Καπαρουνάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Jeremy Irons

/
Ο Jeremy Irons, ο Κωνσταντίνος Πιπέρας και ο Ηλίας Ψινάκης

Read More

And More