Α. Παναγιωτοπούλου: “Στα 18 μου είχα για 3 χρόνια σχέση με έναν 62χρονο!”

Είναι σίγουρα μια από τις πιο διακεκριμένες κυρίες του ελληνικού θεάτρου και τη τηλεόρασης. Ο λόγος για την Άννα Παναγιωτοπούλου που κάνει την ανατροπή και μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο των γονιών της και την εφηβική σχέση που είχε με έναν άντρα κατά 44 χρόνια μεγαλύτερό της!

“Στα 18 μου ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο 62 χρόνων και είχαμε κανονική σχέση για τρία ολόκληρα χρόνια”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: “Οι γονείς μου φυσικά και δεν ήξεραν τίποτα. Μετά, από αυτήν τη σχέση παντρεύτηκα τον σύζυγό μου”.

Μιλώντας για το διαζύγιο των γονιών της, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν θυμάμαι ξεκάθαρα τη διαδικασία του διαζυγίου, γιατί η μητέρα μου προσπάθησε να μην καταλάβουμε η αδελφή μου κι εγώ, την αλλαγή μέσα στο σπίτι μας. Ήταν πολύ δοτική. Περισσότερο μου στοίχισε ότι μεγαλώνοντας δεν είχα καμιά επαφή με τον πατέρα μου. Αισθανόμουν ότι με είχε εγκαταλείψει κι έτσι έψαχνα το πρότυπο του πατέρα μέσα στις σχέσεις μου”.
Για το θέμα της απιστίας, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως έχει βιώσει την απιστία, αλλά ήταν πολύ μικρή τότε για να τη διαχειριστεί σωστά. “Δεν έχω πρόβλημα γιατί την θεωρώ ως και φυσιολογική. Δεν είναι τόσο τραγικό! Μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια… Και πολλές φορές έχει συμβεί χωρίς να το μαθαίνει ο σύντροφος”, δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More