Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάκης Σούλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο επί σειρά ετών σύντροφός της Μάκης Σούλης δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού όπως χαρακτηριστικά σημειώνει τους νίκησε ο χρόνος.

Μόλις πριν μερικούς μήνες ο φακός του TLIFE είχε συναντήσει το ζευγάρι μαζί και αγαπημένο σε παραλία της Μυκόνου. Από τις αρχές όμως Σεπτέμβρη, ο Μάκης Σούλης βρισκόταν στο νησί των ανέμων μόνος, με την Μαρία Ελένη εξαφανισμένη. “Το τελευταίο διάστημα είχαν προβλήματα και παρόλο που προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν, η καθημερινότητα τελικά τους νίκησε” αναφέρουν στο δημοσίευμα κύκλοι του ζευγαριού.

Το άρθρο της εφημερίδας μιλάει όμως και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως μετά από τρία σχεδόν χρόνια συγκατοίκησης, η Μαρία Ελένη έμοιαζε αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, με τον πρώην σύντροφό της να είναι διστακτικός, δεδομένου ότι ήταν ξανά παντρεμένος και από το γάμο αυτό έχει ένα παιδί. Όπως και να έχει φίλοι και των δύο αναφέρουν πως αποφάσισαν σε πολύ καλό κλίμα να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους και να παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Read More

And More