Η εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της 15χρονης! Ο δικηγόρος της οικογένειας στην Τατιάνα!

Ρεπόρτερ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” βρέθηκε στον τόπο, όπου η 15χρονη Στέλλα ταλαιπωρήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, και μίλησε στην Τατιάνα για τις πληροφορίες που συνέλεξε στην Κρήτη. Οι δράστες, λοιπόν, σύμφωνα μ’ αυτές, υπέπεσαν σε μια μεγάλη αντίφαση. Προκειμένου να δικαιολογήσουν το χρονικό κενό μεταξύ 3 και 4 το πρωί, που ασελγούσαν σύμφωνα με την αστυνομία εις βάρος της 15χρονης σε απομονωμένη περιοχή, κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι έφυγαν από το τελευταίο μαγαζί που επισκέθφηκαν στις 4 το πρωί.

Η κάμερα ασφαλείας, όμως, του καταστήματος κατέγραψε και έδειξε ότι είχαν φύγει στις 3. Έτσι, για την αστυνομία υπάρχει ένα κενό 1,5 ώρας μέχρι την στιγμή που μετέφεραν την Στέλλα στο νοσοκομείο. Οι δράστες ρωτήθηκαν, σε κοινή τους ανάκριση, για ποιον λόγο δεν είπαν την αλήθεια εξ’ αρχής, αργότερα όμως, σύμφωνα με την ομολογία και την κατάθεσή τους, την θυμήθηκαν όλη. Εκείνη λοιπόν την τραγική ημέρα, στην απομονωμένη περιοχή κοντά στο φρούριο Φορτέτζα, λίγο πιο έξω από το Ρέθυμνο, εξανάγκασαν και εισέλγησαν εις βάρος της 15χρονης, ο 17χρονος και ο 23χρονος, που την εξανάγκασαν να καταναλώσει σχεδόν ένα μπουκάλι ουίσκι κι αργότερα να ενδώσει στις ερωτικές τους ορέξεις.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή στοιχεία απόπειρας βιασμού και ο ίδιος έχει μιλήσει για θάνατο από μέθη. Όμως, άλλο είναι η ασέλγεια όπως ομολόγησαν οι ίδιοι κι άλλο η απόπειρα βιασμού.

Ο κύριος Ανδρέας Αργυρόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε στην εκπομπή: ”Επειδή καλύπτεται από την αρχή το συγκεκριμένο περιστατικό, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι έχει 2 σκέλη. Η κοπέλα, ακόμα κι αν βιάστηκε, που διερευνάτε γιατί είμαστε ακόμα στην προανάκριση, δεν κατέληξε από τον βιασμό. Πράγματι μέχρι τις 4 υπήρχαν αντιφάσεις. Ο πατέρας της Στέλλας, Μανώλης Ακουμιανάκης, είναι ένα άτομο, που από την αρχή το μόνο που ζητάει είναι όλη την αλήθεια για τον θάνατο της κόρης του… Δεν πρέπει να ξεχνάτε και να μην περιοριστεί η δημοσιογραφική έρευνα ότι η κοπέλα, ζωντανή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατέληξε 4,5 τουλάχιστον ώρες μετά την μεταφορά της εκεί.”

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις του Διοικητή της Αστυνομίας, του Διοιηκητή του νοσκομείου του Ρεθύμνου, του υπεύθυνου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας

Read More

And More