Η 16χρονη που έχει φωτογραφηθεί με 5.000 star! Nαι και με τους Brangelina!

Αυτό κι αν είναι φωτογραφικό άλμπουμ! Η 16χρονη Σάρα με τα καστανά μαλλιά και τα γυαλάκια έχει καταφέρει να φωτογραφηθεί και να κοσμήσει το προσωπικό της άλμπουμ με τους πιο πρωτοκλασσάτους celebrities του πλανήτη!

Όπου red carpet και χαρά η ….Σάρα πρώτη! Oι διάσημοι την αναγνωρίζουν ενώ ο Justin Bieber, τη φωνάζει πλέον με το μικρό της όνομα!

Η Σάρα έχει στο προσωπικό της άλμπουμ φωτογραφίες του εαυτού της, αγκαλιά με πάνω από 5.000 αστέρια της showbiz! Και βέβαια δεν χάνει την ευκαιρία να το εμπλουτίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με κάποιο καινούργιο!

Όπως είναι λογικό το twitter της Σάρα είναι φούλ από φωτογραφίες της, αγκαλιά με ….όλο το Χόλυγουντ. Πρόσφατα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους το μυστικό της επιτυχίας της! “Δεν είμαι επιθετική με τους star”. Eίμαι ευγενική και τους σέβομαι. Γι’ αυτό δέχονται όλοι να φωτογραφηθούν μαζί μου”.

Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι ότι η Σάρα σε κάθε φωτογράφιση είναι σχεδόν πάντα… ίδια! Τα ίδια μαλλιά, το ίδιο βάψιμο και η ίδια πόζα! Συμφωνείς;

Δες (μόνο λίγες) από τις φωτογραφίες της Σάρα που την έχουν κάνει πλέον διάσημη!


Read More

And More