Η εμμονή μου με την Miranda Kerr με έκανε ανορεξική και με έσπρωξε στο κατώφλι του θανάτου”

Σοκάρει η μαρτυρία της 18χρονης Christie Swadling από την Αυστραλία που μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης παραδέχθηκε ότι η εμμονή που είχε με το μονέλο Miranda Kerr την οδήγησε στην ανορεξία που παραλίγο να την σκοτώσει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Νew York Post το πάθος που είχε στην εφηβεία της η Christie με τα μοντέλα και συγκεκριμένα τη Miranda Kerr την έκανε να τρώει όλο και λιγότερο μέχρι που το 2014 έφθασε να ζυγίζει 29 κιλά!

Η κατάστασή της χειροτεύρευε μέρα με την ημέρα και παρά το γεγονός ότι οι γονείς της την πήγαν δυο φορές στο νοσοκομείο για θεραπεία εκείνη έφυγε χωρίς να υπάρξει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Η 18 χρονη περιγράφει πως στην προσπάθειά της να μοιάσει με τα μοντέλα που έβλεπε στις φωτογραφίες που είχαν υποστεί μάλιστα photoshop, έτρωγε ελάχιστα και κατάφερε όχι μόνο να γίνει αδύνατη όπως αυτά αλλά ακόμα πιο αδύνατη… Στην ασθένειά της βέβαια έπαιξαν ρόλο και τα βιώματα της παιδικής της ηλικίας, αφού οι φίλοι της την κοροϊευαν αφού ήταν παχουλή ως παιδάκι…

Στα 17 της, κατέρρευσε από υποσιτισμό και τότε ήταν που κατάλαβε ότι κυριολεκτικά ήταν στο κατώφλι του θανάτου και ότι σύντομα θα πέθαινε.

Το σοκ του θανάτου, την έκανε να αρχίσει την μεγάλη προσπάθεια της θεραπείας από την νευρική ανορεξία και να ξεκινήσει μια σωστή και υγιεινή διατροφή. Μάλιστα σε αυτό τη βοήθησε και ο κόσμος μέσα από το instagram αφού ανέβαζε συχνά φωτογραφίες από τα φαγητά που έτρωγε… Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε πριν μια εβδομάδα και όπως βλέπεις, δεν είναι ακόμα σε πολύ καλύτερη κατάσταση

Δες το βίντεο με την ιστορία τη!

Read More

And More