Κρύβεται εκδίκηση πίσω από το θάνατο του 19χρονου Θανάση; – Δύο μαρτυρίες “κλειδί”

Νέα δεδομένα φέρνουν στο φως δυο νέες κρίσιμες μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη την περασμένη Τρίτη στο μοιραίο τρόλεϊ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΒΗΜΑ, στο τρόλει εκείνο το βράδυ επέβαιναν και δύο κοπέλες που ήταν φίλες του 19χρονου και οι οποίες μάλιστα συμπτωματικά ήταν παρούσες και στο περιστατικό πριν ένα χρόνο, οπότε είχε υπάρξει και πάλι διαπληκτισμός του 19χρονου με τον ίδιο ελεγκτή.

Οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, υποστηρίζουν ότι το μοιραίο βράδυ που επέβαιναν στο τρόλεϊ μαζί με τον 19χρονο δεν είχαν ούτε οι ίδιες εισιτήριο αλλά ο ελεγκτής τους ζήτησε απλώς να κατέβουν προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο, που είχε εξελιχθεί σε διαπληκτισμό με τον άτυχο φίλο τους. Σημειώνεται ότι σχετική ενημέρωση είχε και η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Αρετή Παπαναγιώτου. Επίσης, οι δύο κοπέλες αναφέρθηκαν και στο περσινό περιστατικό σημειώνοντας ότι αντιθέτως με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 13ης Αυγούστου, πριν από ένα χρόνο, ο 29χρονος ελεγκτής είχε κόψει πρόστιμο στις δύο κοπέλες οι οποίες και πάλι δεν είχαν εισητήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο, ενώ στην περίπτωση του νεαρού μετά από διαπληκτισμό ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More