Conchita Wurs: Η τραγουδίστρια με το μούσι, που διεκδικεί μια θέση στον ήλιο της Εurovision! Φωτογραφίες

Μπορεί η Dana International να έκανε την αρχή αλλά τα πράγματα… προχωράνε! Το νέο talk of the town της φετινής Eurovision είναι η Conchita Wurs, η οποία θα εκπροσωπήσει την Αυστρία και η οποία έχει διχάσει τόσο τους συμπατριώτες της όσο και τους fans της Εurovision για το αν αυτό που βλέπουν είναι ενοχλητικό ή όχι.

Για να λέμε την αλήθεια η γυναικεία εμφάνισή της σε σώμα και πρόσωπο σε συνδυασμό με το πυκνό και τριμαρισμένο μούσι της περισσότερο θυμίζει το τσίρκο που παλιά είχε σαν αξιοθέατο τη γυναίκα με το μούσι αλλά παρ΄ όλα αυτά, υπάρχει σεβασμός στη διαφορετικότητα, στην τέχνη και στην φωνή της.

Η Conchita, γεννήθηκε αγοράκι, το 1988 στην Αυστρία και το όνομά του ήταν Tom Neuwirth . Προσπάθησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι ως αγόρι με θηλυπρεπή βέβαια χαρακτηριστικά και καλή φωνή, αλλά χωρίς καμμία επιτυχία. Όταν όμως μεταμορφώθηκε σε Κοντσίτα, και εμφανίστηκε σε ένα σόου ταλέντων στην πατρίδα του ως η γυναίκα με το μούσι, όλα άλλαξαν!


Έτσι ήταν η Κοντσίτα πριν αποφασίσει να μεταμορφωθεί.. Όπως βλέπεις το μούσι της ως άνδρας είναι… λιγότερο απ΄ότι ως… γυναίκα


Την επόμενη μέρα όλοι μιλούσαν γι΄ αυτόν…Του ζητούσαν συνετεύξεις και έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά. Τώρα έφθασε στη Eurovision και θα την δούμε να τραγουδάει μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Δες φωτογραφίες από μια βόλτα που κάναμε στο λογαριασμό της στο instagram!

Read More

And More