Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.08.2014 | 13:48

Ψήφισε και εσύ την Animal Action και βοήθησε ακόμη περισσότερα αδέσποτα ζώα!

Ψήφισε και εσύ την Animal Action και βοήθησε ακόμη περισσότερα αδέσποτα ζώα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Animal Action είναι μια από τις τέσσερεις φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του Animal Friends Insurance (βρετανική ασφαλιστική εταιρία ειδικευμένη στην ιατρική κάλυψη ζώων). Η ψηφοφορία τρέχει μέσω Facebook και η οργάνωση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει £5.000.
 
Θα βοηθήσετε την Animal Action να βγει πρώτη σε ψήφους; Ένα κλικ χρειάζεται…
 
Παρεμπιπτόντως, η Animal Action είναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ στην τετράδα (οι υπόλοιπες είναι αγγλικές).
 
Ο ίδιος διαγωνισμός έτρεξε τον Ιούλιο του 2012 και με τη βοήθεια του κόσμου, κέρδισε την 2η θέση χαρίζοντας στην οργάνωση το ποσό των £2.000. Αυτή τη φορά, έχουν ως στόχο να βγουν πρώτοι για να βοηθήσουν ακόμα περισσότερα ζώα!
 
Το ποσό θα διατεθεί στις στειρώσεις αδέσποτων ζώων που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της Animal Action.
 
Πώς ψηφίζεις:

Από Η/Υ ή laptop

 
Αν είσαι στον υπολογιστή (laptop) το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς αυτή τη σελίδα www.facebook.com/FeelGoodPark, να κάνεις Like στη σελίδα και στη συνέχεια και κάνεις κλικ στο κουμπί “Vote for a Charity” (Ψηφίστε για μια οργάνωση). Αυτό θα σε οδηγήσει σ’ έναν ασφαλές app (εφαρμογή) που σου επιτρέπει να ψηφίσεις την Animal Action/GAWF.


 
Από κινητό ή tablet

Αν είσαι στο κινητό/tablet, θα πρέπει να επισκεφτείς αυτή τη σελίδα www.animalfriends.co.uk/vote-for-a-charity. Μέσω πάλι μιας ασφαλής εφαρμογή (app), κάνεις “Like” και μετά ψηφίζεις την Animal Action/GAWF.
 
Η ψηφοφορία είναι μέχρι τέλος Αυγούστου, γι\' αυτό μην χάνεις χρόνο, αφού η εύρεση χρηματικών πόρων από τις φιλοζωικές οργανώσεις είναι δύσκολη υπόθεση. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσει η οργάνωση ένα σημαντικό ποσό χρηματών που θα κάνει την διαφορά στη ζωή των τόσο ταλαιπωρημένων ζώων στην Ελλάδα.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10