Λ. Λιβιεράτος: Δες την γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, μετά το χωρισμό με την Ε. Αδάμ!

Η άγνωστη σχέση του Λάμπη Λιβιεράτου με μια εντυπωσιακή και σέξυ τραγουδίστρια από την Κύπρο φαίνεται πως ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας πως εκείνος μετά το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, δεν ήταν μόνος.
Ο γνωστός τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολες ώρες με τον χωρισμό του, το ξαφνικό θάνατο του λατρεμένου του αδελφού και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική, είχε βρει το χαμόγελό του χάρη στην Εύη Κυριακού, αλλά δυστυχώς το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy ήρθε ξαφνικά, όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα, το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι δύο τους συναντήθηκαν στην Αθήνα όταν εκείνη ήρθε προκειμένου να ετοιμάσουν ένα άκρως δυναμικό ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Δυστυχώς, η συνεργασία τους, όπως και το ειδύλλιο που ξεκίνησε διακόπηκαν, εξαιτίας της τραγικής είδησης του θανάτου του αδερφού του Λάμπη. Οι απανωτές δυσκολίες έκαναν τον τραγουδιστή να κλειστεί στον εαυτό του και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποκορύφωμα την απόφασή του να φύγει για το Εξωτερικό.

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, ότι αυτήν την περίοδο που ο Λάμπης περνούσε δύσκολα, η σέξι τραγουδίστρια συνέχισε να έχει επαφές μαζί του και προσπαθούσε όσο μπορούσε να του συμπαρασταθεί, ενώ σε αρκετές εμφανίσεις της στην Κύπρο έχει αναφερθεί από μικροφώνου στη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Read More

And More