E. Αδάμ: Με το Λάμπη, φθάσαμε στα πρόθυρα του χωρισμού!

Η Εύη Αδάμ καταθέτει τη ψυχή της στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! Το καλοκαίρι οι φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο είχαν οργιάσει. Τι απαντά η ίδια; ”Φέτος το καλοκαίρι πέρασα μία περίοδο συναισθηματικής εσωστρέφειας, εξαιτίας και του θανάτου του πατέρα μου και δεν ήθελα να βγαίνω.

Έτσι, επειδή είδαν μόνο του τον Λάμπη στη Μύκονο με την κουμπάρα μου πιθανότατα να έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν είμαστε πια μαζί. Όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε διάφορες κρίσεις. Κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έφτασα στα πρόθυρα του χωρισμού. Ξέρεις, κατά καιρούς μπορεί να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια αλλά ποιος δεν γίνεται; Κάθε φορά όμως που δεν θα μας δουν μαζί, δεν σημαίνει ότι πήραμε διαζύγιο. Ούτε σημαίνει ότι υπάρχουν μονίμως τσακωμοί”, απαντά στο περιοδικό ΟΚ!

Το πρώην μοντέλο μιλάει για τη συμμετοχής της στο Just the two of us: ”Το κόνσεπτ της εκπομπής θέλει δώδεκα επαγγελματίες τραγουδιστές να συνεργάζονται με δώδεκα άσχετους, ανεξάρτητα αν στην πορεία διαπιστώσαμε ότι οι άλλοι μισοί δεν είναι και τόσο άσχετοι τελικά. Δεν είναι σωστό να δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στο διαγωνιστικό κομμάτι και να ξεχνάμε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται για τους αθλητές των Special Olympics”.

Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν την αφήνει αδιάφορη: ”Θα μου άρεσε να ασχοληώ με τη τηλεόραση, εφόσον μου γινόταν μια εδιαφέρουσα πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ θα με ενδιέφερε μια ταξιδιωτική εκπομπή ή μια εκπομπή μαγειρικής γιατί μου αρέσει να μαγειρεύω ή κι ένα πρωινό πρόγραμμα, όπου θα μπορούσα να κουβεντιάζω με άλλες νοικοκυρές, με ψοχολόγους, διατροφολόγους κι άλλους επιστήμονες για θέματα που απασχολούν όλες εμάς τις καθημερινές γυναίκες”, λέει χαρακτηριστικά.

Η Εύη παραδέχεται πως έχει κάνει ψυχανάλυση και στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More