Δύσκολες ώρες για την Adele – Φήμες την θέλουν να πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η Adele με το πρόβλημα που έχει με τη φωνή της. Η γνωστή ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της σε Αμερική και Αγγλία.
“Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί δυστυχώς για ακόμη μια φορά αντιμετωπίζω προβλήματα με τη φωνή μου”, έγραψε η Adele στην προσωπική της σελίδα, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως πρέπει να ακυρώσει όλες τις εμφανισεις της για το 2011 και αποκάλυψε ότι πρέπει να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση για να μην χάσει τη φωνή της.

Ωστόσο, το γύρο του κόσμου κάνει η φήμη πως το πρόβλημα με την υγεία της Adele είναι πιο σοβαρό και υπάρχει το ενδεχόμενο να πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “NY Daily News”, μέσω του twitter έχει ξεσπάσει η φήμη για τη σοβαρότητα της κατάστασης της Adele, με τους φίλους της να της στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.
Την ίδια στιγμή, το website της με επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως οι συναυλίες ακυρώνονται λόγω της ασθένειάς της, διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές της και όσους είχαν αγοράσει εισητήρια για τις συναυλίες, ότι θα αποζημιωθούν.

Read More

And More