Βρέθηκε η 14χρονη αδελφή γνωστού αθλητή – Ήταν όμηρος Αφρικανών

Βρέθηκε χθες από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη που είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα αναζητούνταν από την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι βρισκόταν σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καβαδά, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν Αφρικανοί.

Οι αστυνομικοί επειδή δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής ανησυχούσαν σοβαρά για τη ζωή της αλλά τελικά εντοπίστηκε με τον εξής τρόπο: Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούνταν συνεχώς το προφίλ της στο facebook. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη “μπήκε” στο facebook από Ιντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Από τη στιγμή αυτή ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα – πόρτα με τη φωτογραφία της, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που εντοπίστηκε ότι ήταν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο διέμεναν περίπου δώδεκα Αφρικανοί.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More