Η Johansson μίλησε για πρώτη φορά για τις γυμνές φωτογραφίες της

“Ήταν άδικο και λάθος”, λέει η Scarlett Johansson στην αποκαλυπτική ευνέντευξη που έδωσε στο CNN, όπου μίλησε για το σοκ της, όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε πως ήταν ανήθικο αυτό που έγινε και πως νιώθει πολύ άσχημα που παραβιάστηκε η προσωπική της ζωή.
Για πρώτη φορά μετά τη διάρρευση των γυμνών φωτογραφιών της η Scarlett “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε για τα συναισθήματά της και την οργή της για όλο αυτό το σκάνδαλο που ξέσπασε. “Όταν παραβιάζεται η ζωή κάποιου, αυτό είναι ανήθικο”, είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου, γιατί την ενδιαφέρει τόσο πολύ να προστατέψει την προσωπική της ζωή, η 26χρονη ηθοποιός δήλωσε: “Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι περιττή. Ποιος δεν θέλει να προστατέψει την προσωπική του ζωή; Επειδή είσαι ηθοποιός ή γυρίζεις ταινίες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις και προσωπικές στιγμές!”

Η Scarlett αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες είναι αληθινές και ανήκουν στο προσωπικό της αρχείο, που πήραν οι χάκερς και συμπλήρωσε πως έχει απευθυνθεί από την πρώτη στιγμή στο FBI, που ερευνά την υπόθεση.
Δες το video:

Read More

And More