Ε. Αντωνοπούλου: “Θέλω να κάνω οικογένεια!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Εύα Αντωνοπουλου, όπου μίλησε για την τηλεόραση, την εκπομπή στον ΣΚΑΪ που παρουσιάζει, τα ψυχαγωγικά προγράμματα και την οικογένεια.
Μιλώντας στο περιοδικό “Down Town”, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει αφοσιωθεί στην εκπομπή ΣΚΑΪ Life ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τη ψυχαγωγική ζώνη. “Αισθάνομαι τυχερή που αυτήν τη στιγμή εργάζομαι εντατικά σε κάτι που με αντιπροσωπεύει και με εξελίσσει και ακόμη πιο τυχερή που ο ΣΚΑΪ, ένας σταθμός που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση, με έχει εμπιστευτεί”, είπε και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναδείτε σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Δεν με ενδιαφέρει!”.
Για τις φοβίες της, η Εύα αποκάλυψε: “Αρκετές, αλλά φοβάμαι να τις πω! Μια από αυτές είναι η απώλεια των αγαπημένων προσώπων μου. Όπως όλος ο κόσμος φοβάμαι αυτόν τον αποχωρισμό”.
Παράλληλα, η ίδια δεν αρνείται ότι θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά. “Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα έρθει κι εμένα η σειρά μου! Τα καλύτερα είναι τα απρόοπτα. Θέλω να κάνω οικογένεια, είναι ένα από τα όνειρά μου, αλλά σίγουρα δεν θα γίνει αύριο”.
Τέλος, για την προσωπική της ζωή δήλωσε: “Είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή!”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More