Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Ασλανίδου: Στα βραβεία Άντρες της Χρονιάς στην Κύπρο! Φωτογραφίες

Με εντυπωσιακή τουαλέτες, χαμόγελο και αέρα Χόλιγουντ βρέθηκαν στην απονομή των Βραβείων Άντρες της Χρονιάς στην Κύπρο η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου. Οι δυο κριτές του The Voice βρέθηκαν στην Λευκωσία και το θέατρο ΘΟΚ για να τραγουδήσουν στα Johnnie Walker Man of the Year Αwards.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ η 14η χρονιά απονομής άνοιξε με την Μελίνα Ασλανίδου στη σκηνή. Η τραγουδίστρια συγκίνησε με την αφιέρωση που έκανε στον μικρό Αντρέα, τον οποίο χαρακτήρισε ήρωα, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει με θάρρος να δίνει τη μάχη για τη ζωή του.

Και φέτος υπήρξαν εννέα κατηγορίες, εννέα βραβεία για τους άντρες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τη δουλειά τους, σε μια δύσκολη χρονιά.
Όσο για την Δέσποινα Βανδή; Βρέθηκε on stage στις 10 το βράδυ και τραγούδησε τις νέες επιτυχίες της “Κάνε κάτι” και “Χάνω εσένα”, ενώ αναφέρθηκε και στο Voice υπογραμμίζοντας πως η Κύπρος βγάζει εκπληκτικές φωνές. Τι νερό πίνετε εσείς εδώ, ρώτησε η τραγουδίστρια ενώ έστειλε την αγάπη της στην περσινή νικήτρια Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολιτικά πρόσωπα, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, γνωστοί επιχειρηματίες και επώνυμες προσωπικότητες της Κύπρου.

Οι νικητές της βραδιάς:
Man of the Year: Ο Δρ. Κυριάκος Νικολάου
Νικητής στην καγηγορία Συνολικής Προσφοράς είναι ο Στέλιος Καυκαρίδης.
Επιχειρηματίας Manager της Χρονιάς είναι ο Δρ Αντρέας Πίττας από την εταιρεία Medochemie.
Νικητής στην κατηγορία Ηθοποιός Θέατρο είναι ο Μάριος Δημητρίου
Επιστήμονας της Χρονιάς ο Δρ Κυριάκος Νικολάου
Το βραβείο Τέχνη και Δημιουργία πήγε στον Κλείτο Κλείτου
Aθλητής της χρονιάς είναι ο Παύλος Κοντίδης
Ηθοποιός της Χρονιάς είναι ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Καινοτομία της Χρονιάς στον Χριστόφορο Τζιηρτζιηπή

Read More

And More