Θ. Αγγελόπουλος: Καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου που παρέλαβε και μετέφερε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στο νοσοκομείο καταγγέλλει ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Γ. Χούσος.
Στο σημείο του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο σκηνοθέτη έφθασε ασθενοφόρο με μεγάλη καθυστέρηση. Έκανε γύρω στα 30 με 35 λεπτά, το ασθενοφόρο που πήγε να τον παραλάβει”, αποκάλυψε ο κ. Χούσος στο “Πρωινό mou” και συμπλήρωσε: “Το ασθενοφόρο του έδωσε πρώτες βοήθειες και μετά ήρθε άλλο ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής στην οποία επιθυμούσαν οι δικοί του άνθρωποι να πάει”.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι οι καταγγελίες μελών του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, που λένε πως χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, για να παρέμβει και να φτάσει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο.
Το πρωί της Τετάρτης, μεταδόθηκε ότι στο πρώτο ασθενοφόρο που κλήθηκε “κόλλησε” το γκάζι και έτσι ειδοποιήθηκε δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να πάει στο σημείο. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιάννης Ροτζιόκος, δήλωσε στο NewsIt ότι διέταξε ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα έγιναν. Ωστόσο, είπε ότι δεν έχει ενημέρωση για το αν “κόλλησε” το γκάζι του πρώτου ασθενοφόρου.
“Αυτό που ξέρω είναι πως όταν έφτασαν οι διασώστες μας, επιχείρησαν να βάλουν κολλάρο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο αλλά η οικογένειά του, δεν τους το επέτρεψε καθώς εκείνη την ώρα έφτανε και το ασθενοφόρο του Metropolitan”, τόνισε.
Σύμφωνα με εκείνους που ήταν κοντά του λίγο μετά το ατύχημα, ο Θ. Αγγελόπουλος είχε τις αισθήσεις του και μπόρεσε να ανταλλάξει κάποιες κουβέντες μαζί τους.

Read More

And More