Αγγελική Ηλιάδη: Το τέλειο κορμί που έφτιαξε, χάρη στη βοήθεια του αδελφού της Κώστα Ηλιάδη!

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει και εσύ το τέλειο σώμα και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της Αγγελικής Ηλιάδη; Η γνωστή τραγουδίστρια – που είχε από πριν άψογη σιλουέτα – έμεινε έγκυος, γέννησε και σε χρόνο dt έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Plus, τώρα δείχνει πιο ανανεωμένη από πριν…

Η πιο πρόσφατη βραδινή έξοδος της Αγγελικής στο Κέντρο Αθηνών
Πώς τα καταφέρνει; Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που περνά τουλάχιστον από το δικό μου μυαλό… Μα με πολλή και σκληρή δουλειά είναι η απάντηση!
Και τα μυστικά της; Είναι τα εξής:

Πρώτον, σωστή και ισορροπημένη διατροφή!
Δεύτερον, γυμναστική, πολλή γυμναστική -όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram!
Τρίτον, γυμναστική με personal trainer και μάλιστα τον αδελφό της… Κώστα Ηλιάδη!

Τον Κώστα, μας τον έχει συστήσει η ίδια η Αγγελική πολλές φορές μέσα από τα social media, λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος που την βοηθά να βρίσκεται πάντα σε φόρμα. Εκείνος, είναι τρία χρόνια μικρότερός της, έχει γυμναστήριο στη Βούλα και είναι ο αγαπημένος θείος των αγοριών της, του Μπαμπίνου και του 4 μηνών Βασίλη.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο “Thema People”, η Αγγελική και τα παιδιά της είναι η οικογένειά του. Λόγω μάλιστα και των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της αδελφής του στην Κρήτη (παίζει με την ομάδα του Εργοτέλη), εκείνος είναι αυτός που την βοηθά πολύ. Έχει αναλάβει να πηγαίνει τον Μπάμπη το πρωί στο σχολείο ή να τον συνοδεύει στο σχολικό και το μεσημέρι να τον βοηθά στο διάβασμα. Ενώ, κάποια βράδια -όταν δεν συναντήσει την σύντροφό του – κοιμάται στο σπίτι της αδελφής του με τα ανιψάκια του.
Πώς βλέπει, όμως εκείνος, την σχέση της αδελφής του με τον Σάββα Γκέντσογλου;

“Χαίρομαι που ο Σάββας αγαπάει τόσο πολύ την Αγγελική και γιατί όχι, θα ήθελα να τους παντρέψω εγώ κάποια στιγμή… Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που κάνει ευτυχισμένη την αδελφή μου και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα”, είπε στη συνέντευξή του…
Όσο για την Αγγελική; Μιλώντας για τον αδελφό της, αυτό που αναφέρει είναι το εξής: “Η οικογένεια είναι το Α και το Ω στη ζωή μας!”.
Η Αγγελική και ο Κώστας Ηλιάδης…

Read More

And More