Απίστευτο! Δες τι έγραψε, ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Άφωνους έχει αφήσει τους πάντες, το άρθρο που έγραψε στην Athens Voice ο γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης.

Αν κάποιος διάβαζε το συγκεκριμένο άρθρο στην εφημερίδα,θα πίστευε ότι έχει γραφτεί από ένα παιδί μια μικροαστικής οικογένειας που πρόσκειται στην αριστερά και μάλιστα στα άκρα της.

Το άρθρο ξεκινάει ως εξής: “Στις 25 Μάη ξέσπασε στην πλατεία Συντάγµατος ένα µαζικό πολιτικό κίνηµα αντίστασης και χειραφέτησης, που αποτέλεσε µια κρίσιµη καµπή στον «παρατεταµένο λαϊκό πόλεµο», ο οποίος ξεκίνησε µε την ψήφιση του επαχθούς Μνηµονίου και κλιµακώθηκε µε έντεκα πανεργατικές γενικές απεργίες. Στην υπό «κινεζοποίηση» Ελλάδα της διαρκούς λιτότητας και της οικονοµικής εξαθλίωσης, του εργασιακού µεσαίωνα και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, το κίνηµα των πλατειών εξέφρασε τη διάρρηξη των παγιωµένων σχέσεων αντιπροσώπευσης και των αστικών κοινωνικών συµµαχιών, µεταµορφώνοντας την κρίση από οικονοµική σε πολιτική. Kαθοριστικής σηµασίας στοιχείο, συµβάλλον και στην αντιφατικότητα του κινήµατος, υπήρξε η συµµετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων του πελατειακού δικοµµατισµού, ορµώµενων από τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση απέναντι στην πολιτική αφαίµαξης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.”

Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Read More

And More