Τη μοναχοκόρη της Καρολίνα πάντρεψε η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Tην μοναχοκόρη της Καρολίνα, πάντρεψε, χθες, στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, Βασίλη Αμβροσίου η Γιάννα Αγγελοπούλου. Η τελετή ήταν σεμνή και εναρμονισμένη στο κλίμα της εποχής!

Η είδηση του γάμου της κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό, καθώς το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τις κοσμικές συνάξεις και την περιττή δημοσιότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε δώσε εντολή στους συνεργάτες της για να μην διαρρεύσει το παραμικρό. Ο Βασίλης και Καρολίνα προτίμησαν σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή να έχουν κοντά τους μόνο συγγενείς και ελάχιστους φίλους.

Η μόνη που δεν μπορούσε να κρατήσει την χαρά της και ήταν περισσότερο εξωστρεφής ήτα η γιαγιά της Καρολίνας, Μαρία Δασκαλάκη!

/
Οικογενειακή φωτογραφία, Καρολίνα, Παναγιώτης, Δημήτρης, η γιαγιά Μαρίκα Δασκαλάκη με τη Γιάννα και τον Θόδωρο!

Οι οικογένειες Αγγελοπούλου και Δασκαλάλη βρίσκονται στο Λονδίνο από την περασμένη εβδομάδα για να γιορτάσουν όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός.

Η Καρολίνα και ο Βασίλης λέγεται πως γνωρίστηκαν μέσα από τον δυναμικό γιο του Δάκη Ιωάννου, Στέλιο και πως η γνωριμία τους οδήγησε σε κεραυνοβόλο έρωτα που εξελίχθηκε σε μια σχέση αγάπης και προσωπικής ευτυχίας με γερές βάσεις!

Read More

And More