Τ. Αγοράκη: Ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της και μιλά για τις εμμονές της με το shopping!

H Tζούλη Αγοράκη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στο Παλαιό Ψυχικό στο περιοδικό ”In Style”, φωτογραφίζεται στον ιδιωτικό της χώρο και αποκαλύπτει πως μέσα στην προηγούμενη δεκαετία άλλαξε 13 σπίτια!

”Μέσα στην προηγούμενη δεκαετία άλλαξα 13 σπίτια. Είχα φαίνεται τσιγγάνικη καρδιά και δεν ρίζωνα πουθενά. Η χαρά του μεταφορέα. Ωστόσο, αυτό που ένιωσα όταν μπήκα σε αυτό το σπίτι, δεν το αισθάνθηκα σε κανέναν άλλο χώρο. Είπα ”εδώ θα μείνω για πολύ. Εδώ θα κάνω οικογένεια. Τούτο εστί το σπίτι μου.”. Είμαι εδώ 4 μήνες και αισθάνομαι το καλό που μου έχει κάνει… Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα όταν μπήκα μέσα στο σπίτι, ήταν ότι ένιωσα σαν να μπήκα σε βουδιστικό ναό. Ζεν. Ηρέμησα. Χαλάρωσα και πίστεψα πως όλα θα φτιάξουν. Πήρα αισιοδοξία – δεν ξέρω από πού και από τι”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλη.

”Μου αρέσει να έχω κάποια πιο κλασικά κομμάτια σε μίνιμαλ γραμμές, όμως και τα πιο μοντέρνα θα βρουν μια θέση εδώ. Είναι ωραίο όταν υπάρχουν ετερόκλητα αντικείμενα στους χώρους.”

”Στο ”Μίλα” δεν πήγα για να κάνω φίλες, αλλά για να δουλέψω. Δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Ωστόσο, με τα κορίτσια έχουμε πολύ καλές σχέσεις.”

Γυναικεία φετίχ
”Κάποτε είχα μεγάλη εμμονή με τσάντες, ρούχα και παπούτσια. Αφού έβλεπα στον ύπνο μου βιτρίνες και άκουγα τα παπούτσια να μου λένε ”πάρε μας Τζούλη, πάρε μας, είμαστε φτιαγμένα για σένα”. Σηκωνόμουν το πρωί και πήγαινα να τα αγοράσω. Έτσι, έπεσα στην παγίδα του καταναλωτισμού, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Πίστευα ότι αφού έχω τις πιστωτικές μου κάρτες, είμαι μια χαρά και αν δεν έχω να πληρώσω τώρα, θα το κάνω τον επόμενο μήνα. Ευτυχώς, με αρκετή χασούρα, το έκοψα αυτό το κακό χόμπι. Τέρμα οι κάρτες. Γενικά, πάντως, έχω πολλά ζευγάρια παπούτσια, και δεν είναι απλώς πολλά, είναι ιδιαίτερα.

Πάντα μου άρεσε το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Μπορεί να είχα μια τσάντα Louis Vuitton, αλλά θα ήταν συλλεκτική. Σήμερα λοιπόν, υπάρχουν φορές που ο σύντροφός μου με αποκαλεί ”σαρανταποδαρούσα” από τα πολλά ζευγάρια παπούτσια που έχω και τελικά φοράω μόνο 2-3 από αυτά. Έτσι γίνεται πάντα, βολεύεσαι με κάτι και δεν λες να το βγάλεις από πάνω σου.”

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο ”In Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More