H Christina Aguilera ψηφίζει Justin Bieber! Ποιο τραγούδι του είναι το αγαπημένο της αυτή την περίοδο;

Δεν συμβαίνει συχνά… ούτε φυσικά μεγάλες ντίβες του τραγουδιού θα έκαναν έυκολα μια τέτοια δήλωση! Όμως το φαινόμενο Justin Bieber – όπως και να το δεις, περί φαινομένου πρόκειται – έκανε και πάλι το θαύμα του. Αυτή τη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους, έδωσε η Christina Aguilera.

Όπως λοιπόν έγραψε στο twitter της έχει κολλήσει με ένα κομμάτι του 18χρονου super star. Πρέπει να το παραδεχτώ, πως λατρεύω αυτό το τραγούδι του Justin Bieber. Είναι το κόλλημά μου για τώρα! γράφει συγκεκριμένα η Christina.

src=/files/Image/NEWS/2012/NOEMVRIOS/18-11/aguilera.jpg

Μην ξεχνάς πως και η X-tina είναι κορίτσι θαύμα, που μαζί με την παρέα των Justin Timberlake και Britney Spears ξεκίνησαν την καριέρα τους επίσης σε μικρή ηλικία μέσα από μια παιδική εκπομπή της Disney. Οι κακές γλώσσες βέβαια εδώ θα έρθουν να επισημάνουν πως η λάμψη της καριέρας της Aguilera έχει θαμπώσει ελαφρά τον τελευταίο καιρό – παρά τις αρκετά καλές κριτικές που πήρε για το musical Burlesque πριν κάποιο διάστημα – και ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος να έρθει και πάλι σε επαφή με τη νέα γενιά!

Α, το πιο σημαντικό… το κομμάτι που έχει κολλήσει στο μυαλό και στα αυτιά της Aguilera λέγεται As Long As You Love Me σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει μόλις 83 εκατομμύρια views στο youtube…

Δες το video clip

Read More

And More