Γ. Αϊβάζης: “Έχουν πει ότι ο γάμος μου με την Μαρία ήταν διαφημιστικό κόλπο!”

Για το μαγαζί που έχει ανοίξει στο Ηράκλειο, το αν η υποκριτική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, το πόσο χαρούμενος είναι που θα παίξει στην ταινία που ετοιμάζει με την γυναίκα του και τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης.
Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να άνοιξε το cafe στο Ηράκλειο, αλλά δεν βάζει σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο “People”: “Η υποκριτική είναι η δουλειά μου, αυτό που έχω σπουδάσει, αυτό που μου αρέσει να κάνω και αυτό που με έχει ως εδώ που είμαι σήμερα. Ωστόσο είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα και να δίνεις στον κόσμο το δικαίωμα της επιλογής να δει και κάτι άλλο. Δεν μπορεί να βλέπει τον Αϊβάζη συνέχεια μπροστά του!”

Στη συνέχεια, αφού δήλωσε ότι ετοιμάζει μία ταινία με δικό του σενάριο και παραγωγή, αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστήσει με την γυναίκα του Μαρία Κορινθίου: “Νομίζω ότι ύστερα από 4 χρόνια σχέσης και γάμου, ήρθε ο καιρός να παίξουμε μαζί. Είχα πει ότι αυτό θα συνέβαινε όταν οι συνθήκες θα ήταν οι κατάλληλες. Δεν μας ενδιαφέρει να το κάνουμε με το ζόρι, επειδή είμαστε ζευγάρι.”
Ακόμη, ο Γιάννης μίλησε τι του προκαλεί εντύπωση στην κόρη του Ισμήνη: “Πως δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει. Μόλις χθες έκλαιγα πάνω από την κούνια της, όταν την έπιασα για πρώτη φορά και ξαφνικά την βλέπω να έχει ψηλώσει, να μιλάει πολύ, χωρίς να κάνει λάθη, να με αγκαλιάζει και να με φιλάει. Είναι καταπληκτικό.”

Τέλος μίλησε για τις συχνές φήμες περί χωρισμού με την Μαρία: “Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι που κάποιος το είδε στον ύπνο του! Συμβαίνει σε όλους όσοι έχουν σχέση με τα ΜΜΕ, αλλά άλλο το πραγματικό ενδιαφέρον και άλλο το κακόβουλο. Όλο μας χωρίζουν με την Μαρία! Έχουν πει ότι η σχέση και ο γάμος μας ήταν διαφημιστικό κόλπο. Το ίδιο όταν κάναμε το παιδί. Όλα αυτά είναι αστεία.”

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More