Θοδωρής Μαραντίνης: Μας καλεί να γίνουμε #enaemeis με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

“Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS! Ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί για να μεταδώσουμε το μήνυμα! Η ενημέρωση και η προφύλαξη σώζουν”, γράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον λογαριασμό του στο instagram ανεβάζοντας την παρακάτω συμβολική φωτογραφία.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις


Δύο χέρια ενωμένα με το μήνυμα “ένα εμείς” γραμμένο με κόκκινα γράμματα παραπέμποντας στην κόκκινη κορδέλα του AIDS. Τα δύο χέρια συμβολίζουν την σεξουαλική ένωση, ενώ η φράση που επέλεξε ο frontman των Onirama δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι στίχοι από το τραγούδι “Οι φόβοι του πρίγκιπα” που είχαν φτιάξει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο παρελθόν και στο video clip του οποίου συμμετείχαν πολλοί αγαπημένοι σου celebrities.


Το παράδειγμα του Θοδωρή ακολούθησαν στον λογαριασμό τους και οι Onirama χρησιμοποιώντας καρέ από το video clip του τραγουδιού “Οι φόβοι του πρίγκιπα”.

Θυμήσου το ξεχωριστό video clip!

Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα πιο δυνατά όπλα για να νικήσουμε το AIDS οπότε ας γίνουμε #enaemeis και να κάνουμε αυτό το μήνυμα να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται! Ανέβασε κι εσύ τη δική σου φωτογραφία στα social media!


Δες παρακάτω τους διάσημους που έχασαν τη ζωή τους από το AIDS

Read More

And More