Kι άλλες 5 ιερόδουλες βρέθηκαν να σκορπούν το AIDS – Χιλιάδες τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Και νέα περιστατικά εκδιδόμενων γυναικών φορέων του Aids εντόπισαν σήμερα οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσήγαγε 34 παράνομες ιερόδουλες ενώ κατά τον έλεγχο των επιστημόνων διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον άλλες 5 έχουν μολυνθεί με τον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ IATROPEDIA

Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εντοπιστεί δώδεκα ιερόδουλες που είναι οροθετικές και οι οποίες έχουν ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους με τις κατηγορίες:

– βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

– βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα

– παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών

Ο εκνευρισμός του Λοβέρδου

Εξαιρετικά εκνευρισμένος με όσους συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες φορείς του Aids, εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μίλησε για γαϊδουριά και βαρύτατες ευθύνες.

Στο μεταξύ σώθηκαν οι τρεις νέοι που ήρθαν σε επαφή τα τελευταία 24ωρα με την 22χρονη Ρωσίδα φορέα της νόσου, καθώς τους χορηγήθηκε αντιρετροική αγωγή.

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα της θανατηφόρου νόσου, επιτέθηκε και σε όσους άνδρες πήγαν στους οίκους ανοχής και σήμερα έχουν αγωνία για την υγεία τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι: «Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;»…

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Ετικέτες

Read More

And More