Δ. Αιγινίτη: Έψαχνε για σπίτι από τα τέλη Αυγούστου!

Αναταραχή έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο χώρο της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το χωρισμό του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη, τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους στη Σαντορίνη.

Όλοι ζητούν μια δήλωσή τους και προσπαθούν να μάθουν το λόγο που τους οδήγησε στον αναπάντεχο χωρισμό. Ωστόσο, οι ίδιοι επιλέγουν να μηνπουν τίποτα προς το παρόν. Την ίδια στιγμή, όμως, φουντώνουν οι φήμες που λένε πως η Δήμητρα αιγινίτη είχε αρχίσει να ψάχνει για σπίτι από τα τέλη του Αυγούστου, μόλις ένα μήνα μετά το γάμο της.
Η ίδια φαίνεται πως τελικά στις 16 Νοεμβρίου, στο διαμέρισμα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε τα νότια προάστια ώστε να βρίσκεται και κοντά στους γονείς της, που μένουν στον Άλιμο, μιας και η συμπαράστασή τους είναι σίγουρα σημαντική στη δύσκολη περίοδο που διανύει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η πρώην σταρ Ελλάς δεν θέλησε να κάνει καμιά δήλωση στην κάμερα, όταν οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια και την είδαν, όταν βγήκε να πάει βόλτα το σκύλο της.
Παρʼ όλα αυτά, χθες πήγε κανονικά στην εφημερίδα όπου εργάζεται (στην οποία αρχιστυντάκτης είναι ο Αντώνης Σρόιτερ). Ωστόσο, δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του, αφού έφτασε το μεσημέρι, όταν εκείνος είχε φύγει, και αποχώρησε πριν εκείνος επιστρέψει και πάλι, μετά το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Read More

And More