Σρόιτερ – Αιγινίτη: Το ρομαντικό love story και το άδοξο τέλος του!

Αυτός προϊσταμένος της στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εκείνη υφισταμένη του. Η διάθεσή της να μάθει και η εργατικότητά της, δεν άφησαν αδιάφoρο τον Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος άρχισε σιγά – σιγά να την ερωτεύεται. Και εκείνη το ίδιο. Ωστόσο στις αρχές τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά μεταξύ τους… ”Γνωριστήκαμε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, εγώ ήμουν συντάκτρια και εκείνος αρχισυντάκτης μου. Υπήρχε αντιπάθεια στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί αλλά με κοιτούσε περίεργα”, είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δήμητρα.

Όμως έτσι δεν γίνεται πάντα; Οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από τα θυελλώδη πάθη. Το Δεκέμβριο του 2006 άφησαν όμως πίσω τους τα μίση. ”Ένα βράδυ βγήκαμε όλα τα παιδιά του ελεύθερου ρεπορτάζ και πήγαμε σε ένα κέντρο. Ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν με τον Αντώνη εκτός δουλειάς. Οι διαφορετικές συνθήκες, το ότι ήμασταν χαλαροί, σε έξοδο, βοήθησαν ώστε να ρίξουμε τις άμυνές μας και έτσι έγινε φανερό ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Τελικά πιστεύω ότι από την πρώτη στιγμή υπήρχε υπήρξε κάποιο συναίσθημα και στους δυο μας, απλώς εντελώς αντιδραστικά μας έβγαινε σε αντιπάθεια”, είπε σε άλλη της συνέντευξη το πρώην μοντέλο.

Μέσα από όλο αυτό το κλίμα γεννήθηκε ένα ρομαντικό lovestory. Έτσι, τα Χριστούγεννα του 2007 σε ένα ταξίδι τους στη Λαπωνία, ο Αντώνης ζητάει από την Δήμητρα να γίνει η γυναίκα του. Εκείνη δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Το ζευγάρι είχε χωρίσει λίγους μήνες πριν τον πολιτικό τους γάμο. Τα ξανβρήκαν όμως και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης τα Χριστουγεννα του 2009 στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Περίπου ένα χρόνο μετά, αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 24 Ιουλίου 2010. Το TLIFE βρίσκεται στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, δίπλα στην θάλασσα. Η Δήμητρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της και ο Αντώνης καμάρωνε την γυναίκα του ντυμένος γαμπρός.

Κανείς όμως δεν περίμενε την συνέχεια…

1 Δεκέμβρη: Η Δήμητρα αλλάζει το status της στην προσωπική της σελίδα στο facebook από παντρεμένη σε ελεύθερη και γράφει: ”Αγαπημένο μου παρελθόν, κάνεις λίγο στην άκρη για να σε προσπεράσω”… Αυτή ήταν και η επίσημη ουσιαστικά ανακοίνωση του χωρισμού της. Έχουν περάσει μόλις 5 μήνες από την ημέρα που παντρεύτηκαν κι όμως, θέλησαν να δώσουν ένα τέλος. Τότε, ξεκίνησαν να βγαίνουν κι άλλα πράγματα στην φόρα.

Ο Αντώνης έβγαλε την βέρα του στις 27 Οκτώβρη. Τότε ήταν η τελευταία μέρα που τον είδαμε να παρουσιάζει το δελτίο του Alpha φορώντας την.

Στη συνέχεια μαθαίνουμε πως η Δήμητρα είχε ξεκινήσει να ψάχνει για να μείνει σε ένα άλλο σπίτι από τα τέλη Αυγούστου! 16 Νοεμβρίου εγκαταστάθηκε μόνιμα σε ένα σπίτι στα νότια προάστια κοντά στους γονείς της. Το ζευγάρι διατηρεί σιγή ιχθύος και δεν θέλει να μαθευτεί τίποτα για τα σύννεφα στον γάμο του.

Η τελευταία φήμη τους θέλει να καυγαδίζουν άσχημα μετά από την επίσκεψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στο σπίτι τους. Αυτός ο καυγάς οδήγησε και στην οριστική τους ρήξη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς την εγκυρότητά του.

Κανένας από τους δύο δεν θέλει να μιλήσει για τον λόγο που χώρισαν. Απαντούν μόνο στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους μονολεκτικά: ”Ναι χωρίσαμε”! Ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων. Ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος για κάθε ζευγάρι και θέλει τον χρόνο του. Ωστόσο η σχέση τους είχε πάντα πολλά σκαμπανευάσματα και πολλοί μιλούν για πιθανή επανασύνδεση στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει…

Read More

And More