Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.06.2014 | 20:51

Airfasttickets: Διαψεύδει την χρεοκοπία και καταγγέλει πόλεμο ανταγωνιστών

Airfasttickets: Διαψεύδει την χρεοκοπία και καταγγέλει πόλεμο ανταγωνιστών
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Διαψεύδει κατηγορηματικά η Airfasttickets τα περί χρεοκοπίας που κυκλοφορούν εδώ και αρκετή ώρα στο διαδίκτυο. Η Airfasttickets μια εταιρεία ραγδαία αναπτυσσόμενη, που έχει μάλιστα και ως στόχο της είσοδό της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης βρέθηκε στο επίκεντρο καταγγέλοντας πόλεμο από τους ανταγωνιστές της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα στην Γερμανία και την Βρετανία, δημιουργήθηκε μετά από ασυνήθιστες για την επιχειρηματική πρακτική, απαιτήσεις της Διεθνούς Ενωσης Αερομεταφορών γνωστής και ως IATA. Οι απαιτήσεις αφορούσαν την χορήγηση μεγάλων εγγυητικών επιστολών.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως καμία αναστολή  online πωλήσεων δεν υφίσταται και όλα τα site των εταιρειών του Ομίλου, σε όλες τις χώρες, λειτουργούν κανονικά, ενώ σημειώνουν με έμφαση πως δεν υφίσταται ληξιπρόθεσμη οφειλή της Airfasttickets σε κανέναν προμηθευτή.

Σχετικά με τη Μεγάλη Βρετανία, που δραστηριοποιείται θυγατρική εταιρεία της Airfasttickets International, υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους πως "παρ\' όλα αυτά ούτε για εκείνη ούτε για κάποια άλλη εταιρεία του Ομίλου υφίστανται οικονομικές εκκρεμότητες, για τις οποίες να έχει περάσει το νόμιμο χρονικό διάστημα τακτοποίησής τους.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10