Γ. Αϊβάζης: “Πλέον είμαι μονογαμικός!”

Είναι παντρεμένος, είναι ταγμένος στον μεγάλο του έρωτα, την κόρη του Ισμήνη, όμως δεν παύει να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας που προκαλεί! Ο Γιάννης Αϊβάζης κάθεται στον καναπέ των MTV Everyday Girls και απαντάει σε όλες τους τις ερωτήσεις σαν να ήταν single!
“Πλέον είμαι μονογαμικός. Δεν ήμουν όμως πάντα. Όσο για την απιστία, δεν τη συγχωρώ για κανένα λόγο. Δεν την έχω συγχωρήσει ποτέ και δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον. Μια σχέση χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη. Όταν η σύντροφός σου, αποφασίσει να απιστήσει, είτε συναισθηματικά είτε σωματικά πάει να πει ότι κάτι λείπει από τη σχέση. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί’,”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τι κοιτάει όμως πρώτα μόλις δει μία γυναίκα;
“Κολλάω πρώτα στα μάτια της, αν και ομολογώ ότι το φετίχ μου είναι τα παπούτσια. Έχω διάφορα φετίχ, τα ψηοτάκουνα, τα ντεκολτέ και τα μακριά φουστάνια. Δεν μπορώ με τίποτα τις μπαλαρίνες! Ειλικρινά δεν τις αντέχω! Μου αρέσει το casual ντύσιμο με αθλητικά ή μποτάκια αλλά τις μπαλαρίνες δεν μπορώ να τις καταλάβω! Αυτό όμως που με ενδιαφέρει βασικά είναι η γυναίκα να είναι περιποιημένη. Δεν μου αρέσει το υπερβολικό μαλλί, το υπερβολικό νύχι, ειδικά το μαύρο”, τόνισε και συμπλήρωσε: “Σε μια γυναίκα με χαλάει η υπεροψία. Δεν μπορώ να αντέξω το καβάλημα, με ενοχλεί πολύ”.
Πώς κρατά τον έρωτά του με τη Μαρία Κορινθίου ζωντανό;
“Αυτό μπορεί και να είναι τελικά πολύ απλό. Προσωπικά, δεν έχω πολλές απαιτήσεις, προσπαθώ να είμαι διαλλακτικός και όταν δεν είμαι σε καλή διάθεση να τα βρίσκω πρώτα μόνος μου, ενώ κάνω υποχωρήσεις όταν κάνει και εκείνη. Πάντα υπάρχει ένα “και”. Υπάρχουν στιγμές που κάνω πίσω εγώ, άλλες που κάνει εκείνη ή… κανένας!”
Αναφορικά με το αν θέλουν να κάνουν άλλο παιδί, αποκάλυψε: “Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε για άλλο παιδί, για το μέλλον κανείς δεν ξέρει. Εμείς δεν το βάλαμε στο πρόγραμμα, επομένως και το επόμενο αν έρθει δεν θα το οργανώσουμε. Σήμερα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκει χρόνο για την Ισμήνη: Πλέον το χαλάρωμά μου σημαίνει παιχνίδι με την κόρη μου! Just the 2 of us!”.
Στην παράσταση που θα ανεβάσει στα τέλη Φεβρουαρίου με τον Ντίνο Καρύδη, θα υποδυθεί έναν ομοφυλόφιλο Εβραίο. “Είναι δύσκολο να υποδύεσαι κάποιον που δεν είσαι, αλλά η δουλειά μας είναι να παρατηρούμε, να μυρίζουμε, να ακούμε…”

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα ψηφίσει στις εκλογές. “Αν θεωρήσω ότι και η υπόλοιπη μάζα των συνανθρώπων μου θα ψηφίσει κάτι που τελικά θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση, ναι θα ψηφίσω, τους άλλους προτιμώ να τους “ψοφίσω”.Για το μέλλον μου ελπίζω να βρίσκομαι “εδώ” που είμαι, εύχομαι η οικογένειά μου να έχει την υγεία της και να συνεχίσω να είμαι δημιουργικός με τον τρόπο που θέλω εγώ”.

Read More

And More