Γ. Αϊβάζης: Όταν επέστρεψα από το Α. Όρος, ήμουν διαφορετικός. Η Μαρία φοβήθηκε ότι θα με έχανε!

Με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια και ωριμότητα, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης μιλάει στο ΕΓΩ για τη ζωή του, το γάμο του τα κουτσομπολιά για την προσωπική του ζωή, αλλά και την παράσταση Ποντικοπαγίδα στην οποία πρωταγωνιστεί!

Για την πίστη στο Θεό, την εξομολόγηση και όσα γράφονται για το γάμο του
Έλεγα ότι η θρησκεία, είναι μια ανάγκη του ανθρώπου για να πορευτεί στη ζωή του, χωρίς να κάνει κακό στους γύρω του. Την πρώτη φορά που πήγα στο Άγιο Όρος, ήμουν καχύποπτος. Όταν γνώρισα τον γέροντά μου και μου ζήτησε να εξομολογηθώ, βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω να κλαίω για 5 λεπτά. Κλαίγατε από ενοχή; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω

Αναθεωρήσατε πράγματα για τη ζωή σας; Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος,δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία.Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένας τελείως διαφορετικός Γιάννης. Η Μαρία, φοβήθηκε ότι θα με έχανε. Είχα ηρεμήσει πολύ. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν μου φέρονταν καλά και ματί να νευριάζω- όπως παλαιότερα- έλεγα “δεν πειράζει, ευλογημένοι να είναι”

Υπερεκτιμήσατε ποτέ τον εαυτό σας;
Αρκετές φορές. Οφείλω “συγγνώμη” σε πολλούς ανθρώπους. Η δημοσιότητα δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί.Είμαι υπόλογος για όλα . Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα ότι χωρίζω με τη Μαρία και ψάνχω για σπίτι. Αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο ανώδυνα.Εμείς δεν έχουμε αυτή την επιλογή. Συνέχεια μου λένε “γιατί δε μιλάς γι΄αυτό”. Να πω τι; Τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή;

Για ποιο λόγο θα χωρίζατε τη Μαρία; Τι δεν θα της συγχωρούσατε; Δεν συγχωρώ την απιστία όπως και το να μην είναι ειλικρινής. Και φυσικά την υπερβολή.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More