Α. Πετρετζίκης: Ο πιο… περιζήτητος Έλληνας σεφ!

Το Μεγάλο κανάλι σχεδιάζει από τον επόμενο Οκτώβριο να προσθέσει στο πρόγραμμά του μία νέα εκπομπή, άμεση για τον τηλεθεατή και πρωτοποριακή την οποία θα παρουσιάζει o Άκης Πετρετζίκης. Το consept αυτής; Κεντρικό της θέμα η καθημερινή μαγειρική, αλλά μέσα από μια – πιο ευχάριστη – διαδικασία από την οποία θα δημιουργούνται γευστικά εδέσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ”Espresso”, ο Άκης θα μπορεί να συλλέγει τις πρώτες του ύλες από τον κήπο του και μπαίνοντας στην κουζίνα, τη δική του και… των τηλεθεατών, θα προτρέπει τους τηλεθεατές να κάνουν το ίδιο, με υλικά που θα έχουν καλλιεργήσει… στο μπαλκόνι τους.

Φαίνεται πως ο πρώτος Έλληνας Master Chef έχει άστρο κι έχει ξεχωρίσει για την προσωπικότητά του. Πέρα από την πρόταση του MEGA, δεν είναι λίγοι οι διαφημιστές γνωστών εταιρειών στο χώρο της διατροφής, που θέλουν εκείνον να προωθεί τα προϊόντα τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό συμβαίνει γιατί ο Άκης είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο γυναικείο κοινό, αφού οι συνταγές του είναι εύκολες για μια εργαζόμενη νοικοκυρά κι εμείς θα προσθέσουμε πως, έχει και γοητεία που κάποιες κοπέλες τις καθηλώνει ένα μόνο βλέμμα του.

Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος με τις προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά πριν αποφασίσει θα σκεφτεί αρκετά καλά ποιο είναι το καλό για το μέλλον του κι ύστερα θα πράξει. Δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις που ίσως, του στοιχήσουν.

Read More

And More