Α. Πετρετζίκης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Demy;

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef μίλησε για τη σχέση του με την Demy, την αγάπη του για το φαγητό και το “Πρωινό Mou”, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μάγειρας και όχι celebrity.
“Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τηλεόραση μόνο για να βγαίνει η μούρη μου στο γυαλί, να ρίχνω γκόμενες και να “έχω και κότερο πάμε μια βόλτα”! Δεν θέλησα να κάνω τηλεόραση για τη δημοσιότητα, αλλά για να δείξω στον κόσμο το σωστό φαγητό, και όχι για να κάνω τον μάγκα και τον γαμπρό!”, είπε χαρακτηριστικά στο “TV Έθνος”.
Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Demy αποκάλυψε: “Είμαστε φίλοι εδώ και ένα χρόνο. Πηγαίνουμε για καφέ, φαγητό, σινεμα, κάνουμε παρέα αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα απ΄αυτό. Τώρα το πώς προέκυψαν όλ΄αυτά, δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι αποφάσισαν ν΄ασχοληθούν μαζί μας αυτή την εποχή και να βγάλουν προς τα έξω τον υποτιθέμενο έρωτα μας!”
Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει πως δεν είναι ερωτευμένος, γιατί πολύ απλά “δεν προλαβαίνει”.
Σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί, απάντησε: “Δεν θέλω να είμαι το “καλό παιδί”, γιατί πολλά καλά παιδιά σε αυτόν τον χώρο, κατά βάθος είναι μεγάλοι αλήτες. Όταν θες σώνει και ντε να είσαι καλό παιδί και αρεστός σε όλους, κατά βάθος είσαι ή υποκριτής, ή κωλόπαιδο!”
Τέλος, για τη σχέση με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και τη συνεργασία με το “Πρωινό mou” ανέφερε: “Αυτό που μου συμβαίνει είναι ονειρικό! Και είναι ακόμα καλύτερο απ΄αυτό που ονειρευόμουν!”

Read More

And More