Συγκλονιστική εξομολόγηση Ελληνίδας τραγουδίστριας έμεινε 8 μήνες στις αλβανικές φυλακές, ενώ ήταν αθώα

“Πολύ σημαντικό πράγμα να είσαι ελεύθερος”, λέει η τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη Αναστασία Βογιατζή στην εκπομπή Μία και συγκινείται.
Η κοπέλα στερήθηκε την ελευθερία για 8 μήνες. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στις φυλακές τις Αλβανίας, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών, εκεί πέρασε 8 μήνες φρίκης και απόγνωσης μέχρι που αθωώθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου.
Η Αναστασία ξεκίνησε με συνεργάτες για την Αλβανία για να εμφανιστεί σε club στους Αγίους Σαράντα κατέληξε όμως στη φυλακή. “Δέχθηκα επιθέσεις από συγκρατούμενες, δέχθηκα ρατσισμό, αλλά δέχτηκα τον απόλυτο σεβασμό από τις αλβανικές αρχές”, λέει χαρακτηριστικά.
Η περιπέτεια ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο. Έφυγε με έναν 27χρονο συνάδελφό της για την Αλβανία. Μετά από γεύμα κατευθύνθηκε με Γεωργιανό manager σε μια καφετέρια για να συναντήσουν έναν επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τότε ο μάνατζερ της είπε πως πρέπει να πάει ως την Ηγουμενίτσα για να φέρει μια ακόμη τραγουδίστρια.
Όταν έφθασαν στο τελωνείο ελέγχθηκε από τις αρχές το όχημά τους και βρέθηκε σε αυτό μεγάλη ποσότητα χάσις κρυμμένη στον προφυλαχτήρα. Η Αναστασία μπήκε στις φυλακές Αλβανίας και αθωώθηκε μετά από 8 μήνες.
Δες το video:

Read More

And More