Τζούλια Αλεξανδράτου: Παντρεύεται σήμερα στην Αυστρία! Φωτογραφίες από τη νέα ζωή της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μια νέα ζωή στην Αυστρία! Εδώ και αρκετό καιρό ζει στη Βιέννη, είναι ερωτευμένη με τον μεσίτη Κριστιάν Καρποζήλο και σήμερα 20 Ιουνίου θα παντρευτούν στο δημαρχείο της περιοχής Wieden κοντά στο κέντρο της Βιέννης.


Το προσκλητήριο του γάμου στο δημαρχείο

Όπως όλα δείχνουν η Τζούλια άλλαξε σελίδα στη ζωή της, άφησε πίσω της τις ροζ ταινίες και την ατίθαση ζωή που έκανε στο παρελθόν και αποφάσισε να ενώσει την τύχη της με τον αγαπημένο της.

Η ίδια στο προφίλ της στο facebook στο οποίο υπογράφει ως Ιουλία Καρποζήλου, γράφει με μεγάλο ενθουσιασμό για το γάμο της. “Σε λίγες μέρες έρχεται η μέρα που περίμενα σε όλη μου τη ζωή. Παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισα ποτέ. Νιώθω ευλογημένη και χαρούμενη” .

Η Τζούλια με τον μέλλοντα σύζυγό της σχεδιάζουν μετά το γάμο να έρθουν για διακοπές στη Μύκονο ενώ τη Δευτέρα έφθασε στη Βιέννη για το ευτυχές γεγονός και η μητέρα της.


Η Τζούλια ανέβασε στο προφίλ της φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε με τη μητέρα της και τον Κριστιάν με το πλοίο αλλά και από το δείπνο που ακολούθησε.



Η ευχετήρια κάρτα που της έστειλε για το γάμο από την Αγγλία ο παππούς της


Read More

And More