Αλεξάνδρα Ούστα: Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιάννη Σαρακατσάνη;

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η σχέση της Αλεξάνδρας Ούστα με τον ταλαντούχο συνάδελφό της Γιάννη Σαρακατσάνη και δημοσιεύματα τους ήθελαν μέχρι και να ετοιμάζονται για γάμο. Τι συμβαίνει όμως με το νεαρό ζευγάρι;
“Ξέρετε καλά ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το έκανα ποτέ, όσο κι αν πιέστηκα και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Διάβασα κι εγώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με θέλουν να ντύνομαι νύφη κι ένα να σας πως μόνο πως δεν παντρεύομαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην Real news η Αλεξάνδρα Ούστα.

Μετά τη δύσκολη περίοδο πένθους που πέρασε, όταν πέθανε ο σύντροφός της Σάκης Μπουλάς, η Αλεξάνδρα είναι και πάλι χαμογελαστή. Και αυτό οφείλεται και στον νέο αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και την παράσταση “Ντόλυ η προξενήτρα”, που πρωταγωνιστούσαν. Σιγά σιγά ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε μια τρυφερή σχέση ανάμεσά τους.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν σκέφτονται το γάμο και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή όσο περισσότερο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πάντως, η γνωστή ηθοποιός αντιμετώπισε με χιούμορ τα δημοσιεύματα περί γάμου. “Γράφουν ότι διατηρώ σχέση με τον Γιάννη… Καρακατσάνη. Δεν ξέρω κανέναν Καρακατσάνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μα να γράψουν λάθος ακόμη και το όνομα; Είμαι σε πολύ καλή φάση, αυτό μπορώ να σας πω και να επαναλάβω ότι δεν παντρεύομαι”.

Read More

And More