Η Χ. Αλεξανιάν στο ”Μίλα” για τον γάμο, τον Α. Κούρκουλο και τη δημιουργία οικογένειας!

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για τον γάμο, τη δημιουργία οικογένειας και την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, ”Θα σε κάνω βασίλισσα”.

”Το να σε κάνει ένας άντρας να νιώθεις βασίλισσα είναι κι ένας λόγος για να ξεκινήσει η σχέση”, ανέφερε η Χριστίνα και συνέχισε: ”Παρόλα αυτά είμαι εδώ, μόνη… (γέλια) Στις μέρες μας έχουν αλλάξει οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, βλέπεις ότι πολλοί χωρίζουν και λες ότι η συνταγή δεν πετυχαίνει… Εγώ δεν έχω παντρευτεί ακόμα, γιατί δεν έχω νιώσει την ανάγκη μέσα από μία σχέση που να πω ότι ”με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να συμπορευτώ”.

Επειδή είμαι πολύ έντιμη απέναντι στον εαυτό μου, τα συναισθήματά μου, απέναντι στον άλλον, δεν μπορώ να το κάνω στο περίπου και να συμβιβαστώ… Εγώ θέλω να βρω όχι το τέλειο, αλλά αυτό το άτομο με το οποίο θα μπορέσω να συγχρονιστώ. Το να είσαι ευτυχής, χαρούμενος, να κοιτάς στα μάτια του άλλου και να λες ”τι όμορφος που είναι” και να μην είναι, αυτό το συναίσθημα, αν δεν το νιώσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις στο παρασύνθημα… Δεν ξέρω, μπορεί και να φοβάμαι τον γάμο, τη δέσμευση…”

Για όσα ακούστηκαν για την ίδια και τον Άλκη Κούρκουλο
”Προφανώς άρεσε στα Media, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι μόνο. Φέτος παρτενέρ μου είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Φέτος, θα παντρευτώ στη σκηνή… Μια βασίλισσα θα είμαι (γέλια) με τον Κοντογιαννίδη και τον Μαρινάκη…”

Για το χτύπημα του βιολογικού ρολογιού…
”Κατά καιρούς, έχει χτυπήσει. Αλλά επειδή δεν είναι ένα ρολόι που χτυπάει από μόνο του, πρέπει να σε εμπνεύσει ένας άνθρωπος για να γίνουν έντονοι οι χτύποι… Δεν ξέρω. Μπορεί να κάνω, μπορεί και αν μην κάνω…”

Σχετικά με τον ερχομό ενός παιδιού εκτός γάμου:

Read More

And More