Αλεξία Αλεξιάδου: Το συγκινητικό “ευχαριστώ” του συζύγου της σε εκείνους που έδωσαν μάχη για να τη σώσουν

Το νήμα της ζωής κόπηκε πριν λίγες εβδομάδες για την Αλεξία Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα πέθανε αφήνοντας πίσω της τις δυο κορούλες και τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη, αλλά και την μητέρα της Βέφα Αλεξιάδου που την υπεραγαπούσε.
Ο σύζυγός της Βαγγέλης με πόνο ψυχής μίλησε για το χαμό της, θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς που στις 28 Οκτώβρη έδωσαν σκληρή μάχη για να σώσουν την γυναίκα του.
Μέσα από τη σελίδα της Αλεξίας στο Facebook έγραψε:
“Λυπάμαι που δεν κατάφερα νωρίτερα, αλλά θέλω από το βήμα αυτό να εκπληρώσω μια ιερή υποχρέωση. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω το πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ (επείγοντα περιστατικά) που είχαν βάρδια την 28/10 για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για δυο μαρτυρικές ώρες για όλους μας. Αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που έχασε τη μάχη για τον άνθρωπό του, αλλά είδα ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τα ονόματά τους, αλλά τους ευχαριστώ από καρδιάς και δεν θέλω να ακούσω ξανά τα απαράδεκτα σχόλια που τους απαξιώνουν. Να ξέρετε ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι και στην ανάγκη είναι εκεί για εσάς. Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου σε όλους τους καλές γιορτές… Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει…
Βαγγέλης Κιτσάκης”

Read More

And More