Ο τρομοκράτης Κάρλος έδωσε συνέντευξη στον Ν. Αλιάγα!

Σάλο έχει προκαλέσει στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης η τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε μέσα από τη φυλακή το διαβόητο “Τσακάλι” στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Αλιάγα.
Ο τρομοκράτης από τη Βενεζουέλα που θα βρεθεί μπροστά στο δικαστήριο στις 7 Νοεμβρίου έδωσε στον Αλιάγα μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δείχνοντας την “ανθρώπινη πλευρά” του και εξομολογήθηκε ότι έχει τύψεις επειδή έλειπε από το μεγάλωμα των παιδιών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η ευκαιρία που έδωσε ο δημοσιογράφος στον σκληρό τρομοκράτη προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Ιλιτς Ραμίρεζ Σάντσες, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δήλωσε διατηρεί το αγωνιστικό του φρόνημα: “Έχω ακόμη τη δύναμη να καταγγείλω ότι είμαι παράνομα στη Γαλλία”.

Η συνέντευξη που εξασφάλισε ο Νίκος Αλιάγας για την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και δέχθηκε αιχμηρή κριτική από τη “Le Figaro”: “Ο παροσιαστής είναι έξυπνος, αλλά έχει βάλει τις καλές του απαντήσεις στο ντουλάπι”, αναφέρει κριτικός, προσθέτοντας: “Το να έχεις τον Κάρλος στο τηλέφωνο από τη φυλακή όταν η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου σίγουρα σκανδαλίζει”.

Ακόμη, σε επικοινωνία του με το “Made in Star” ο Νίκος Αλιάγας μίλησε για τη συνέντευξη που του έδωσε ο τρομοκράτης Κάρλος, αλλά και τις αντιδράσεις του γαλλικού Τύπου.

Δες το video του zappit:

Read More

And More