Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τη σχέση της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Άλκη Κούρκουλου; Είναι μαζί ή δεν είναι; Χώρισαν ή όχι; Υπήρξε επανασύνδεση; Όλα αυτά ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια με τους δυο ηθοποιούς να τηρούν σιγήν ιχθύος και να χαμογελούν πονηρά σε όσους τους ρωτούν για τα προσωπικά τους…
Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο που άνθισε ανάμεσά τους κυκλοφόρησαν λίγο μετά την ανακοίνωση της περσινής τους συνεργασίας. Οι δυο τους έπαιξαν τους ερωτευμένους στη σκηνή, έκαναν “Πρόβα Νυφικού” (έτσι λεγόταν η παράσταση) και έγιναν αχώριστοι. Η χημεία τους στις πρόβες έκανε πολλούς να μιλούν για το νέο hot ζευγάρι της πόλης. Οι δυο τους, όμως, δεν επιβεβαίωσαν, ούτε διέψευσαν τα σενάρια.

Οι κοινές τους εμφανίσεις, λόγω και της συνεργασίας έγιναν όλο και πιο πολλές… Ωστόσο, πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους!
Να που όμως μια νέα κοινή εμφάνισή τους έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα ή και να θολώσει τα νερά… Χώρισαν τελικά ή όχι;

Κανείς από τους δυο δεν έχει πάρει θέση, αν και σε παλαιότερη συνέντευξή του (στις αρχές του μήνα) ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο “ΟΚ!” για τις σχέσεις: “Αν δεν έχει μπει τελεία σημαίνει ότι δεν έχει τελειώσει, άρα δεν είναι του παρελθόντος. Αν μπει τελεία, για μένα είναι τελεία. Αν όμως γυρίζεις σημαίνει ότι υπάρχει και παρόν”.
Η κοινή εμφάνισή τους πάντως έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Badminton και την επίσημη πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Read More

And More