Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.06.2012 | 13:56

Nέος διευθύνων σύμβουλος στον Alpha!

Nέος διευθύνων σύμβουλος στον Alpha!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα πρόσωπο - έκπληξη βρίσκεται πλέον στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ALPHA και δεν ανήκει στον χώρο της τηλεόρασης αλλά των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση πρόκειται να αναλάβει ο Μανώλης Λέκκας. Ο κος Λέκκας είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το INSEAD κι έχει εργαστεί με επιτυχία σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτές, να αναφέρουμε ότι διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wella Hellas, ενώ τα τελευταία εννέα χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Σαράντη.

Πριν από λίγο βγήκε και το επίσημο δελτίο τύπου του Alpha

«ο Alpha ανακοινώνει ότι o Μανώλης Λέκκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του σταθμού.

Ο Μανώλης Λέκκας έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wella Hellas και της Sebastian International. Τα τελευταία εννέα χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Σαράντη, αρχικά ως Διευθυντής Επιλεκτικής Διανομής και στη συνέχεια ως Διευθυντής Τμήματος Προϊόντων Υγείας & Φροντίδας. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το INSEAD.

Καλωσορίζοντας τον κ. Λέκκα, ο Λαυρέντης Αλβέρτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alpha, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την άφιξη του Μανώλη αυτή την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του σταθμού, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει σημαντικά με τη στρατηγική σκέψη, την εκτενή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Σε οποιαδήποτε θέση έχει διατελέσει, ο Μανώλης έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει επιδείξει ισχυρή ηγετική ικανότητα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του καθώς και με την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα του σταθμού για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του Alpha».

Ο Μανώλης Λέκκας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 13 Ιουνίου 2012.»
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10