Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.12.2010 | 14:15

Ραγδαίες εξελίξεις στο ALTER.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ALTER.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στις 16.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Κοσμάς Σφαέλλος ενημέρωσε τους εργαζομένους πως ο μεγαλομέτοχος του σταθμού Ανδρέας Κουρής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε σήμερα Παρασκευή, να καταβληθούν μέχρι και τα δεδουλευμένα του Νοεμβρίου.

Λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά του Νίκου Χατζηνικολάου να παρέμβει. Στις 16.55 ο άνκορμαν ζήτησε να ανασταλεί η στάση εργασίας και να βγει κανονικά το κεντρικό ειδησεογραφικό δελτίο του σταθμού επισημαίνοντας με νόημα πως ο Ανδρέας Κουρής αποφάσισε τις τελευταίες 48ώρες να πάρει όλη την κατάσταση πάνω του.

Οι τεχνικοί του σταθμού κράτησαν πιο σκληρή στάση και ζήτησαν εγγράφως βεβαιώσεις πως θα καταβληθούν τα χρήματα, κάτι που λίγη ώρα αργότερα συνέβη.

Και ενώ έχουν αρχίσει να καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στο παρασκήνιο οι ζυμώσεις για το πώς διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα στην ηγεσία του καναλιού είναι έντονες και σύμφωνα με πηγές, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι ραγδαίες.

Διάβασε περισσότερα καθώς και την ανακοίνωση από τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ στο ZappIt.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:21

Top 10