Amal Alamuddin Clooney: Αδυνάτισε υπερβολικά, επτά μήνες μετά το γάμο της! Φωτογραφίες

Πριν από επτά περίπου μήνες συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα (παγκοσμίως) και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον George Clooney. Η Amal Alamuddin Clooney έγινε η αγαπημένη των media, αλλά η τωρινή εμφάνισή της προκαλεί ανησυχία.
Στο γάμο της (πολιτικό και θρησκευτικό) την είδαμε να λάμπει μέσα στην λευκή παντελόνα της, και το λευκό νυφικό, αντίστοιχα, αλλά τώρα η Amal φαίνεται πως έχει αδυνατίσει υπερβολικά.

/

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του George Clooney και εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη και εξαντλημένη. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, η μητέρα και η αδελφή της.

/

Λες τελικά να μην άντεξε το έντονο lifestyle και τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα; Το σίγουρο είναι πως πρέπει να χαλαρώσει και να αφοσιωθεί στο ανθρωπιστικό της έργο ως δικηγόρος, αλλά και στις όμορφες στιγμές με τον George. Και ίσως να πρέπει να κάνει και ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

/

/

/

Read More

And More